Thursday, March 23, 2017

Tu știi ce înseamnă mișcarea #rezist ?

 Tu știi ce înseamnă mișcarea #rezist ?

Sunt convins că mulți din piață nu știu ce înseamnă ”rezist”, pentru cine și de ce rezistă. Mă întreb ce simt părinții când își văd proprii  copii că le vor capul!  Mă refer la părinții unor  gen Nicușor, Clotilde, Rareș Bogdan și mulți alții ce "rezistă" astăzi. Dar poate că ei, săracii părinți, n-au nicio vină! Vinovat sigur este sistemul soroșist, apărut la noi încă din 1990, care i-a îndobitocit și i-a adus în halul ăsta. Poate că acum, în ceasul al doisprezecelea, ne vom trezi și vom distruge hidra asta care le-a otrăvit sufletele. 
Alții, cu mai multă voință și mai puțină slugărnicie, se mișcă serios pe cale desființării mizeriei soroșiste. Inclusiv atât de trâmbițatul partener strategic/marele licurici începe să realizeze pe propria piele ce însemnă #rezist.


Tu știi ce înseamnă mișcarea #rezist ?
Te-ai informat înainte să pronunți #rezist în timpul protestelor ?
Chiar crezi că ești de acord cu ideile lor ?
Creștinii intră în conflict direct cu această mișcare !!!
Multă lume s-a erijat în timpul protestelor în a pronunța denumirea mișcarii #rezist, care provine din SUA, denumită mișcarea #resist. Mulți au fost păcăliți și au pronunțat aceste sloganuri în spirit de turmă. Întrebarea este dacă lumea care a participat la proteste era în cunoștiință de cauză cu privire la ideile și punctele pe care mișcarea #rezist le promovează.
Întrebarea e mai gravă pentru creștini, căci dacă nu te informezi, ești de partea lor. Pentru cine nu a avut timp să se documenteze despre această organizație, înainte să le îmbrățișeze sloganurile, vă enumăr eu câteva definiții ale mișcării:
-susținerea LGBT, adică susținerea și promovarea homosexualilor, lesbienelor, transexualilor;
-susținerea ateismului;
-scoaterea creștinismului din școli;
-introducerea orelor de educație sexuală;
-susținerea imigrației musulmane în zonele creștine;
-susținerea avorturilor.
Mișcarea #resist, #rezist, este o mișcare fondată de ONG-urile lui George Soros în SUA, care se activează la orice evenimente care le-ar putea periclita mișcarea, cum ar fi alegerea lui Trump, care nu e de acord cu homosexualitatea, avorturile și alte blestemății sataniste.
De asemenea în România, mișcarea are ca scop dezbinarea poporului, distrugerea creștinismului, instalarea casei regale pentru a pava drumul anticristului (teme prea grele pentru profani, care necesită studiu mai aprofundat pentru a le înțelege).
Iisus a spus: nu puteți fi și cu mine și cu ei, ori cu mine ori cu ei, dacă sunteți cu mine și cu ei, sunteți cu ei”.

4 comments:

  1. stiu ce inseamna!...pentru ca citesc, ma documentez, gandesc si apoi imi dau cu parerea!

    ReplyDelete
  2. Va felicit pentru acest mesaj, poate ii mai desteapta pe unii care nu stiu de ce ies in piete.

    ReplyDelete
  3. Vai, ce scarba de articol. Scarba imi e de oamenii ca tine, vai si amar de tara asta.

    ReplyDelete