Wednesday, May 24, 2017

La asta sa ne asteptam si in Romania?

La asta sa ne asteptam si in Romania?


Se pare ca noi inca dormim, inca nu ne dam seama ce se va intampla in viata noastra si cu viata noastra dupa dupa primirea miilor de imigranti cu care doreste UE sa ne blagosloveasca! 
Intrebari sunt multe: 
- Avem vreo vina pentru ceea ce s-a intamplat in tarile de unde vin acestia? 
- Cine este vinovat de nenorocirile care s-au intamplat la ei acasa - Irak, Afganistan, Libia, Siria s.a.? 
- Cine a creat si sponsorizeaza terorismul ? Teroristii au arme, munitii, tehnica militara de ultimul tip, mijloace de comunicatii moderne, acces la internet si mass-media, au mijloace de existenta si de propaganda ...
- Nu cumva cineva le-a distrus tara, economia, le-a furat bogatiile si acum se spala pe maini pe seama prostilor si a slugilor din Romania?
- Romania a fost secatuita de bogatii si de un potential uman considerabil - peste 3.500.000 au plecat ca slugi in Vest! -, iar la noi or sa fie adusi niste apatrizi pe care sa-i hranim si sa le dam totul de-a gata din saracia noastra? 
- Cine hotaraste in locul nostru? Iohannis, tu n-ai niciun fior?
- Si cate alte intrebari ...
 

2 comments:

  1. Trebuie sa avem grija cu arabii astia , au o gandire primitiva . Daca nu belim ochii ne vor distruge ca in Afganistan ,Siria, Irak, Libia.Deja americanii ,canadienii ,elvetienii, ungurii.. au tras semnalul si vor control mai riguros la granita .

    ReplyDelete