Sunday, May 28, 2017

Europa se duce de Râpă! Iar noi - Românii - ce facem?

Europa se duce de Râpă! Iar noi - Românii - ce facem?
Individul din poză ESTE SOTIA premierului luxemburghez!
Mai avem nevoie de alte argumente pentru a cunoaste directia in care mergem si ce sperante avem pentru viitorul nostru si al copiilor nostri?
Oricum, Iohannis nu are copii, Juncker nu are, Macron nu are (are menopauza!), Merkel nu are, luxemburghezul Bettel nu are nicio sansa, italianul Gentiloni nu are, olandezul Rutte nu are, suedezul Loften nu are, englezoaica May nu are, insignifiantul Ciolos nu are  ... si lista poate continua. 
Nu-i condamna nimeni pentru asa ceva! Dar ne punem intrebarea daca, din aceasta perspectiva, pe indivizii astia ii intereseaza sau nu viitorul Europei si al tarilor lor pe termen mediu si lung? 
Atunci ne mai miram ca Europa se duce de rapa? De la asa conducatori la ce te poti astepta in afara de ghiftuiala si propriul interes! Dupa ei potopul! 
Priviti la Iohannis! Excursii si trandaveala pe banii nostri, bunul plac in actiune, si-a adus propria micime si mizerie morala in asa zisa rezistenta din piete si strada, interventii si actiuni neconstitutionale si paguboase in viata publica, economica si in ordinea de drept a tarii, sustinerea intereselor straine in Romania!  



Simte cineva - cu scaun la cap(!) - ca Iohannis exprima interesele Romaniei? 
Ne intereseaza si Europa, ca doar nu traim singuri pe lumea asta, dar trebuie sa ne intereseze - in primul rand - Romania!
Romania, incotro?

1 comment:

  1. La noi se fac tot felul de emisiuni şi dezbateri în media despicând firul în patru fără niciun rezultat...

    ReplyDelete