Wednesday, May 24, 2017

Nu Islamizarii Romaniei! Romania, incotro?

Nu Islamizarii Romaniei! 
Romania, incotro?

Ce face Romania in problema migrantilor? Care este pozitia ei?
Tace! Si merge "pas cu pas" spre dezastrul national! Noi suntem slugi, suntem o Colonie care doar executa ordinele unor iresponsabili nereprezentativi si pusi in slujba altor interese decat cele nationale si europene! 
Spre ce ne indreptam?
Spre moartea civilizatiei crestine! Normal ca vine, la pachet, si disolutia statului roman! 
Intrebarea fundamentala este: Vrem asa ceva?

Uitati care este pozitia Poloniei:
Polonia nu va ceda în niciun caz 'nebuniei elitelor de la Bruxelles', care vor să impună obligaţia de a primi migranţi, a declarat miercuri premierul conservator al guvernului polonez, Beata Szydlo, la două zile după atentatul de la Manchester, informează AFP.
'Polonia nu va ceda niciunui şantaj din partea UE. Nu vom participa la nebunia elitelor de la Bruxelles', a declarat Szydlo în timpul unei dezbateri din cadrul Dietei (camera inferioară a parlamentului polonez). 
'În ce mă priveşte, am curajul să întreb elitele politice: încotro vă îndreptaţi? Unde te îndrepţi, Europa?! Ridică-te din genunchi! Ieşi din letargie! În caz contrar, îţi vei plânge într-o zi copiii', a declarat şefa guvernului de la Varşovia. 
Ea a acuzat opoziţia liberală că face rău Poloniei prin susţinerea acordată politicii UE privind migraţia şi chiar că 'merge mână în mână cu cei care îndreaptă această armă împotriva Europei, împotriva noastră a tuturor!'. 

Deschideti Link-ul:

https://www.facebook.com/Spunenuislamizarii/videos/1162706663843966/ 

Acest filmulet, preluat de pe Facebook, este "COLOSAL" si va invit sa-l sheruiti ca sa-l vada cati mai multi Romani!

No comments:

Post a Comment