Sunday, February 5, 2017

Iohannis da foc Romaniei!



Iohannis da foc Romaniei !!!



Am avut mari asteptari si sperante de la Klaus Iohannis! De ce? Pentru ca am - prin structura si prin formatia mea, ca om -, orientari liberale. In acelasi timp, fiind neamt, m-am gandit ca ar putea sa schimbe ceva, pentru ca lucrurile in tara asta au nevoie de predictibilitate, organizare, echilibru si de punere in prim-planul politico-economic – in contextul Uniunii Europene - si a intereselor noastre nationale. 
Probabil, ca si pentru altii, “Sibiu – Oras European” a contat mult in a alege intre un sas carea a dovedit o anumita capacitate organizationala, o personalitate puternica si inca prea tanarul Ponta, care a avut nu putine momente de inconsecventa si imprevizibilitate in manifestarea sa in calitate de premier.
Fals! M-am inselat amarnic! Pas cu pas, Iohannis a inceput cu subordonarea      neconditionata a serviciilor de forta, a justitiei (prin CSM si DNA) si implicarea partizana in viata politica si guvernarea tarii.
A avut “guvernul meu” – sinistrul guvern Ciolos cu realizari 0! -, dar inca nu a avut “parlamentul meu”! Acum, in ciuda rezultatelor alegerilor din 11 decembrie, el tine cu obstinatie sa-si indeplineasca obiectivele impotriva vointei nationale liber exprimata. Nu vrea sa inteleaga ca rezultatele de la 11 decembrie au exprimat, practic, un vot de blam la adresa sa si a celor (PNL, USR) pe care i-a sprijinit fatis incalcand Constitutia!
Daca pentru instalarea sinistrului guvern Ciolos cu realizari 0(!), drama atator tineri nevinovati care s-a intamplat la Colectiv i-a venit – in mod mizerabil si criminal! (cunoasteti ce declaratie de cioclu a facut Iohannis atunci!) - ca o manusa, de data asta la Bamboo, din fericire, n-a mai murit nimeni!
Intrebari:
1. Desi a fost o drama nationala, vom cunoaste vreodata cu adevarat ce s-a produs la Colectiv?
2. De ce si in ce interes organele de procuratura, de ancheta tin la secret datele rezultate in urma cercetarilor facute de organele de specialitate?
3. Ce nu trebuie sa stim?
4. A cui este vinovatia faptelor nemijlocite petrecute in acele momente (aici nu intra in calcul existenta sau nu a avizelor si autorizarilor), cine a fost mana criminala?
Nota: Tot carnagiul, drama atator tineri si a familiilor lor a durat doar 153 de secunde!

Dar daca n-a fost “norocul” cu Bamboo, trebuie sa fie alta “emotie” – parca asa spunea Iohannis ca se manevreaza opinia publica!
Si atunci “noroc” cu ordonantele – care sunt legale si necesare! Pretextul perfect - ca o manusa! – pentru a incendia fara motiv intreaga tara!
Initial, au aparut miscari ale “tinerilor frumosi si liberi”, mai ales din centrele universitare (agentura functioneaza!), la care, ulterior au fost “atrase” si personae mai in varsta, iar, in ultimele zile, au primit “dispozitie” sa iasa in strada salariatii de la corporatiile multinationale (vezi bine, programul guvernului prevede cresterea salariului minim pe economie, ceea ce duce la scaderea profitului corporatiilor! – aici este fondul problemei mitingiste!).
Totul este un plan – in opinia mea: diabolic! – de a se da o lovitura de stat, de a lua puterea – impotriva vointei poporului exprimata la alegeri - prin provocarea si manevrarea miscarilor de strada. Deja Iohannis vorbeste de “romanii mei” – noi ceilalti, marea majoritate a romanilor care avem alta opinie fata de cea exprimata de o minoritate iesita in strada, ai cui suntem?
Avem, deja imaginea maidanului ucrainian. Deocamdata, si sper din tot sufletul sa nu se produca niciodata! – n-avem victime! Este foarte posibil ca astfel de manifestari sa duca la violente – cum au fost cele de duminica trecuta noaptea si chiar la victime!
Intrebari catre Iohannis:
1. Iohannis, tu iti doresti victime in strada pentru a se produce acea stare de emotie la care te refereai? Asa vrei sa castigi puterea, prin lovitura de stat?
2. La ce pot duce incitarile tale facute atat prin prezenta ta in mijlocul manifestantilor si declaratiile facute din mijlocul multimii, in alte imprejurari si prin retelele de socializare?
3. Ti-ai pus problema daca moare intr-un incident oarecare un copilas? Sau tu nu ai sentimente de parinte, ci numai orgoliu si interese de putere, de pastrarea scaunului domnesc?
4. Tu pe cine mai reprezinti? Minoritatea “romanilor mei” sau intreg poporul roman?
5. Realizezi ca prin planul tau diabolic dai foc Romaniei?

Retine, in al disprezecelea ceas, ca ai jurat credinta Romaniei si sa-ti ideplinesti menirea de Presedinte - conform Constitutiei!

2 comments:

  1. Felicitari, d-le Badea, acum va recunosc dorinta de dreptate si adevar, ma recunosc si eu in ceea ce dvs expuneti. Aveti in mine un vesnic sustinator. Respect si Doamne ajuta.

    ReplyDelete