Tuesday, February 7, 2017

Iohannis - Atentie, nu implica copiii!



Iohannis poate calca din nou pe cadavre!
Pentru cine mai are vreun dubiu, planul lui Iohannis merge “pas cu pas”! Deja romanii sunt de doua categorii: “romanii mei” si ceilalti … Cred ca o sa urmeze, cu trist si nemarginit regret o spun, noi drame, noi tragedii ale romanilor!
Totul a inceput inainte de Colectiv, dar niste partide  “cuminti”  i-au cantat in struna, au crezut cu naivitate ca pana la urma o situatie de echilibru si normalitate il va convinge si pe Iohannis sa calce constitutional. Dar a calcat, ca un cioclu, pe cadavrele acelor nevinovati, pe tragedia si lacrimile  atator familii de romani. Oare se va afla vreodata adevarul despre carnagiul de la Colectiv? Ma indoiesc!
Au  urmat alegerile. De ce au fost puse  tocmai pe 11 decembrie?
Foarte simplu! Stiindu-se care va fi rezultatul la urne, a mizat pe o situatie de  criza, de presiune asupra partidelor (vezi intalnirea lui Iohannis cu Tariceanu pentru schimbarea directiei …), de amanare in constituirea guvernului, de amanare a primelor masuri asumate de catre invingatori, de intrarea in noul an fara guvern, fara buget – mijlocul principal de punere in aplicare a programului din campanie!
Actiunile lui Iohannis sunt sustinute si coordonate cu cele ale marilor corporatii (vezi ce se intampla acum in strada!) – este problema profitului lor care intra in contradictie cu programul guvernamental si cu imbunatatirea traiului romanilor! Noi trebuie sa ramanem perpetuu saraci intr-o tara bogata!
Cei din strada, din pacate, demonstreaza impotriva intereselor lor!
Am afirmat ca Iohannis poate calca din nou pe cadavre! El se bazeaza pe emotia ce se creaza in strada.
La multimea care este la mitinguri, probabilitatea de a fi printre ei si dezaxati, nebuni – unu, doi, nu este nevoie de mai multi! – este foarte mare. Ei constituie un pericol pentru cei din jur, dar mai ales pentru copii! Ce cauta copii la Amitinguri? Oricand, din greseala sau intentionat, un copilas poate deveni victima! Iohannis, cel putin, fa apel ca sa nu mai fie luati copii la mitinguri, daca pe ceilalti ii incurajezi in mod neconstitutional! Sau poate mizezi pe asa ceva?!

No comments:

Post a Comment