Thursday, February 16, 2017

Alo! Guvernul Grindeanu, ce faci?

Alo! Guvernul Grindeanu,  ce faci?
Daca informatia este adevarata, atunci este grav!
Se vorbeste in "piata" - dar nu la mitingul tinerilor frumosi si liberi! - ca Guvernul "meu", desigur cu acceptul Președintelui a dat in ultima parte a anului 2016,​ ​bună parte in luna Decembrie, ​după alegeri atunci cand Președintele tărăgăna acceptarea numirii noului Prim Ministru, comenzi totale de 14 (paisprezece) miliarde de euro industriei militare germane? 
Asta ca rezultat al vizitei lui Cioloș la Doamna Merkel. Știați ca s-a încălcat grav legea românească?
Legea romaneasca prevede ca achiziții de armament de peste 100 milioane de euro (destul de sus plafonul, nu ?) se pot face NUMAI prin licitație publica si cu aprobarea Parlamentului ? 
Ce a obținut România? 
Nimic! 
A, nu, greșesc: Iohannis a obținut pentru el personal sprijinul necondiționat si total al Germaniei si al popularilor europeni in Parlamentul european. NIMENI nu a protestat! Nici in tara, nici in diaspora care iubește Romania. 
De aceea Iohannis tipa tare ca bugetul României nu suporta măsurile prevăzute pentru romani: creșteri de salarii si pensii, scăderi de impozite! Dar suporta plăti uriașe pentru industria de armament a Germaniei!
Dacă nu stiați, aflați ca asta s-a facut pe șest si nu prin Ordonanțele de Urgent!

1 comment:

  1. iohannis - SE PARE CA ESTI CEL MAI TICALOS SI ABJECT TRADATOR DIN TOATE TIMPURILE -=-- vinovat tu sau hoardele de scursuri "TINERII JEGOSI - PSIHOPATI -DROGATI SI TICALOSITI IN RELE CARE TE-AU ALES vipera ABJECTA ?

    ReplyDelete