Wednesday, June 7, 2017

Intrebare Fundamentala pentru Iohannis: Cand te premiaza Strainatatea pentru Lupta impotriva Propriului Popor, cum te poti numi?

Intrebare Fundamentala pentru Iohannis: 
Cand te premiaza Strainatatea pentru Lupta impotriva Propriului Popor, cum te poti numi? 
Sa accepti un asemenea "Premiu" inseamna sa-ti asumi toate consecintele care decur de aici.
 In principal a fost premiat pentru ca a fost in fruntea miscarilor de strada de la inceputul acestui an. Dar ca a si luptat si lupta impotriva coruptiei!
Cine lupta impotriva coruptiei? Iohannis? Pai el a fost dovedit de justitie ca este penal, despre ce vorbim!?
Cazul cu casa insusita in mod fraudulos este numai una dintre problemele lui Iohannis! 
Modul in care Forumul German a preluat intregul patrimoniu al Grupului Etnic German este ceva fabulos in raport cu czul "casa"! Si cate alte probleme cu lege au fost scoase la iveala de presa locala!
Oare cei care l-au premiat nu cunosteau? Bineinteles ca DA! Dar pentru ei conteaza interesul pe care si-l pot face prin intermediul lui Iohannis!
Cat despre noi, Romanii - parerea lui Iohannis si al celor care l-au premiat: o plebe care trebuie sa fie in genunchi in fata intereselor corporatiste! 

1 comment:

  1. Cand auto-proclamatul continuator al Deutsche Volksgruppe in Rumänien actuala FDGR, (organizatie nazista înființata, sub presiunea Germaniei naziste in noiembrie 1940 la care a aderat si biserica evanghelica, ce se face vinovata printre altele si de holocaustul evreilor transilvaneni.) este omagiat de catre supravietuitorii , fratii si surorile evreilor acestui holocaust, cum se cheama? Sindrom in masa Stocholm? Su luarea la misto a romanilor si romaniei.Bietii ignoranti,inculti si mancurdzi americani cred toata omenirea e tot atat de "inteligenta" aidoma lor.Prostia si rusinea e la ea acasa !

    ReplyDelete